Healing Touch

Is een vorm van complementaire zorg die door bewezen effectiviteit steeds vaker ingang vindt in ziekenhuizen en zorginstellingen. Het blijkt een waardevolle en effectieve behandelingsmethode bij verschillende klachten. Bij mensen met chronische aandoeningen wordt door versterking van het algemeen welbevinden een betere kwaliteit van leven ervaren.
Door ziekte, stress, ongeval of traumatische ervaringen raakt de energiestroom ontregeld en kunnen er blokkades ontstaan. Dit geldt zowel voor mensen als dieren.

Hoe werkt het?

Tijdens een Healing Touch behandeling lig je gekleed op de behandeltafel en gebruik ik mijn handen om via het energieveld en de energiecentra, ook wel chakra’s genoemd, de energiestroom in balans te brengen en blokkades op te sporen. De aanraking stimuleert het zelfgenezend vermogen zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel en zorgt ervoor dat blokkades verdwijnen.

Ik kan je helpen bij:

  • (hoofd)pijn
  • (examen)stress
  • angst
  • emotionele problemen
  • trauma, depressieve gevoelens
  • herstel na een operatie en wondgenezing
  • rug- en nekproblemen
  • ondersteuning bij ernstige ziektes of chronische aandoeningen
  • ook bij emotionele trauma’s zoals verwaarlozing, mishandeling, verhuizing of verdriet kan Healing Touch goede resultaten geven
  • vermoeidheid, futloosheid

Als je in balans bent, zit je beter in je vel, ben je vrolijker en minder vatbaar voor ziektes. Wacht daarom liever niet tot jou of je dier iets mankeert, maar laat je standaard 1 of 2 keer per jaar behandelen. Zo zien we op tijd of je uit balans bent en kunnen we preventief handelen.
Door de ontspannende werking kan Healing Touch ook uitstekend als wellness behandeling worden toegepast.

Het kan zijn dat je tijdens de behandeling meteen iets ervaart. Je geest komt tot rust, je lichaam ontspant zich dieper en je voelt de energie weer door je lichaam stromen. De meeste mensen voelen zich na afloop van een behandeling blijer en lichter. Dit gevoel kan dagen doorwerken of zelfs blijvend zijn. Het kan ook gebeuren dat je pas een aantal dagen na de behandeling iets merkt of dat je geen enkel verschil waarneemt. Dit betekent niet dat de behandeling niet heeft geholpen. Soms heeft het energetische werk wat langer nodig om ‘door te dringen’. Een pijnklacht kan eerst voor een korte periode verergeren waarna een klacht vermindert.
Het kan ook voorkomen dat een andere therapievorm op het moment meer invloed heeft op het genezingsproces en het subtiele energiewerk misschien later weer aan bod kan komen. Dit kunnen we met elkaar bespreken. Jouw welzijn en dat van je dier is het belangrijkste.